Salsa Marco

Heb je altijd al salsa willen leren dansen in een ontspannen, ongedwongen sfeer met leuke mensen om je heen? Grijp nu je kans. Marco Galdeij, woonachtig in Lisse en al vele jaren docent salsa dansen, is per januari 2018 gestart met cursussen geven in de Oefenzaal van Floralis.

Er wordt gestart met de basisstappen en in een informele sfeer worden deze steeds verder ontwikkeld, zodat je op de zwoele klanken van de salsa muziek kunt bewegen. Er is een mooie houten vloer, een grote spiegelwand en er is een goede geluidsinstallatie. Een drankje voor- of achteraf is ook altijd mogelijk in het inpandige Grand Café. 

De ondertussen gevorderde groep heeft het erg gezellig met elkaar en kunnen zich al aardig redden op de dansvloer. Om nog meer mensen met het salsavirus in aanraking te laten komen, start er een nieuwe cursus. Bij voldoende aanmeldingen zal er gestart worden op donderdag avond 21 maart 2019. De laatste les zal zijn op 23 mei 2019 zodat we ruim voor de zomervakantie gereed zijn met deze cursus.

De cursussen bestaan uit 10 lessen van één uur op de donderdagavond van 21:15 tot 22:15 uur. De 10 lessen kosten € 80,00 per persoon. Je kunt als paar komen maar dit is niet per se noodzakelijk.

Wil je deze cursus volgen? Neem dan contact op met Marco via m.galdeij@outlook.com voor informatie over de startdata. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

Bezig met laden