Bioscoop Cinema Floralis

Theatervoorstelling

Santing is Coming to Town

Omschrijving:
Samen met producer Thijs Borsten maakte Mathilde al eerder een kinder-cd (Trapperdetrap) en een Sinterklaas-cd (Snelle Piet ging uit Fietsen) Ook was ze al twee maal te gast in De Uitdaging een theater/muziek programma, waar gastheer Borsten telkenmale niet-westerse solisten muzikaal laat kennismaken met Nederlandse zangers.

Hun samenwerking kwam tot een muzikaal hoogtepunt toen ze voor het tijdschrift ZIN de Kerst-cd Santing is Coming to Town maakten.
De Christmas-carols zoals we ze kennen van Frank Sinatra en Dean Martin en Ella Fitzgerald werden door Thijs Borsten verrassend fris en poppy gearrangeerd en meester-gitarist Maarten van der Grinten liet zich horen van zijn meest romantische kant.

De traditionele Christmas Carols zijn gevuld met 'sleigh-rides' and 'chestnuts roasting' en sneeuw pret tijdens de 'Holy Days Season'.
Aanvullend op dit album presenteren Santing en Borsten een uniek kerstconcert waaraan iedereen zich kan opwarmen.

Schrijf je muzikale kerstwens op, hang hem in de kerstboom op het podium en wie weet laat Mathilde je wens in vervulling gaan.
De stem van Mathilde, die met de jaren alleen maar mooier wordt, maakt van dit optreden vol sfeervolle kersthits een waar eindejaarscadeautje! Buiten de hartverwarmende klassiekers wordt het publiek getrakteerd op oud en nieuw materiaal van Mathilde.
Laat je meevoeren in beeld en geluid op de mooie stem van Mathilde.

Mathilde Santing - Zang/ Presentatie
Thijs Borsten - Piano/Video/ Presentatie
Maarten van der Grinten - Gitaar
Xander Buvelot - Bas
Arno van Nieuwenhuize - Drums

Cast & Crew

Regie  
Genre   
Lengte    02:00
Jaartal    2017
Bioscoop    18 dec 2017
Kijkwijzer   


Bestel

Mathilde Santing:
-
+
à € 25,00
M.20Santing201820December.jpg

Bezig met laden