Bioscoop Cinema Floralis

Theatervoorstelling

We Are Family - Benefietavond voor Stichting Bretels met o.a. Shirma Rouse

Omschrijving:
De alles-en-iedereen verbindende concerten die Danny en Marlayne Sahupala al meer dan tien jaar organiseren onder de naam ‘Perfect Combination’ zijn een begrip geworden. Onvergetelijke avonden met de beste solisten van Nederland, met verrassende gasten die op het punt staan om door te breken, met originele kruisbestuivingen, met topmuzikanten en geweldige muzikale thema’s.

Zo werden in de vermaarde North Sea Jazz Club uiteenlopende tribute-concerten georganiseerd met muziek van Michael Jackson, Prince, Stevie Wonder, Al Jarreau, Earth Wind & Fire. De avonden waren altijd in een mum van tijd uitverkocht. Vooral de sfeer is bijzonder: elke avond opnieuw weten bandleider/drummer/organisator Danny Sahupala en zangeres/gastvrouw Marlayne een familiegevoel te creëren dat zowel bij alle artiesten als bij het publiek een onvergetelijke, hartverwarmende indruk achterlaat.

Zangeres Marlayne Sahupala studeerde cum laude af aan het conservatorium, en begeleidde jarenlang topartiesten in het studio- en sessiecircuit. In 1999 vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurovisie Songfestival met ‘One good reason’. Daarnaast maakte ze een prachtige carriere als tv-presentator, onder andere bij het SBS/Hart van Nederland. Als geen ander weet ze een warme, ontspannen sfeer te creëren. Dat ze een geweldige jazz-zangeres is, is een goed bewaard geheim!

Je moet onder een steen hebben gelegen, als je nog nooit hebt gehoord van Shirma Rouse. De zangeres is al jaren een sensatie. Ze heeft een geweldig Aretha Franklin-programma, haalde de halve finale van The Voice en onlangs kwam haar nieuwe album uit.

Zanger Lo van Gorp is de lieveling van heel muziekminnend Nederland. Het is nog een kwestie van tijd voordat het grote publiek getuige is van zijn warme stem, zijn relaxte, soulvolle stijl en en zijn innemende persoonlijkheid. Hij zal duetten zingen met Marlayne en Shirma maar ook liedjes van zijn helden zoals Al Jarreau, Bill Withers, Donny Hathaway, Marvin Gaye, James Ingram, Michael McDonald en natuurlijk Stevie Wonder.

Deze drie topvocalisten worden begeleid door een absolute topband onder leiding van saxofonist Tom Beek — die een succesvolle serie concerten organiseerde voor Floralis — en drummer Danny Sahupala.

Familiegevoel, samen zijn en samen muziekmaken, dat zijn de ingrediënten van deze onvergetelijke muzikale topavond die je niet mag missen!

Aanvang 20.30 uur, Zaal open 20.15 uur
27,50 euro (Incl. pauzedrankje)
55 euro met heerlijk diner in het Grand Café Cineac van Floralis

Over Stichting Bretels

Stichting Bretels zet zich in voor jonge gezinnen die een of beide ouders gaan verliezen of hebben verloren. De stichting is een initiatief van drie zussen: Femke, Suzanne en Nicky.
De basis van Bretels ligt in het overlijden van hun moeder Els op 46-jarige leeftijd. Zij leerde hen altijd uit te gaan van het positieve, je schouders eronder te zetten als het even tegen zit, je hart te volgen, te vechten waar je voor staat, zelfstandig te zijn, er het maximale uit te halen en bovenal het leven lief te hebben. Daarom vormen haar levenslessen de basis van Stichting Bretels.
Enerzijds organiseert de stichting bijeenkomsten voor kinderen & jongeren (Bretels Bondgenoten) en volwassenen (Bretels Bijeen). Anderzijds ondersteunt de stichting gezinnen ook individueel op basis van behoefte. Met het oprichten van de stichting hopen de zussen een houvast te kunnen zijn voor jonge gezinnen die in dezelfde situatie zitten als zij destijds. Meer informatie vind je op www.stichtingbretels.nl.

De netto opbrengst van deze fantastische avond is voor Stichting Bretels. Hieronder treft u ook de mogelijkheid om Stichting Bretels via een extra donatie te ondersteunen. 5 euro of meer. Alle bijdragen ondersteunen Femke, Suzanne, Nicky en alle vrijwilligers hun belangrijke werk te doen.

Tickets kopen met Creditcard, bankoverschrijving, factuur of PayPal?
Doe dat via www.theaterfloralis.nl of bel 0612795231 (Marc van Brug)


Cast & Crew

Regie  
Genre   
Lengte    02:00
Jaartal    2017
Bioscoop    9 okt 2017
Kijkwijzer   


Bestel

We are Family met Diner:
-
+
à € 55,00
We are Family:
-
+
à € 27,50
Extra Donatie:
-
+
à € 5,00
Floralis20St20Bretels.jpg

Bezig met laden