Bioscoop Cinema Floralis

Theatervoorstelling

Gerard Alderliefste - Dubbel Leven

Omschrijving:
Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet.

En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde?

Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als 'Une belle histoire', samen met Paul de Leeuw, en Laat me/ Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Vanaf voorjaar 2016 tourde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow 'En route'.

Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel!

Voorpret:

https://www.youtube.com/watch?v=4tKrP3_UP7k&list=PLZqXSMMDlU4aHcqanMmdYIwW96U_ZFo8A ( Bij RTL Late Night 2016, met Cor Bakker voor Paul de Leeuw)

https://www.youtube.com/watch?v=3K74IGZ0xKg (Laat me/ Vivre met Cor Bakker tijdens theatertour)

https://www.youtube.com/watch?v=Q8TsPiUZac0 (als drugsarts)

Reacties:
“Beide dingen doe je met passie…”
“deze zaken gaan iedereen aan…”
“ik ben zelf arts en heb genoten en veel opgestoken…”

Recensies:
https://www.facebook.com/gerard.alderliefste/notes/

Maandag 19 Februari
Prijs is inclusief pauzedrankje
Cast & Crew

Regie  
Genre   
Lengte    01:20
Jaartal    2018
Bioscoop    19 feb 2018
Kijkwijzer   


Bestel

Gerard Alderliefste - Dubbel Leven:
-
+
à € 18,50
0001_131503677606040511_big.jpg

Bezig met laden