Bioscoop Cinema Floralis

Cinema Floralis Lisse

Cinema Floralis is van woensdag t/m zondag geopend met een gevarieerd programma. Tijdens schoolvakanties zijn wij ook op maandag en dinsdag geopend. U kunt op de link hieronder klikken om het huidige programma te bekijken en te reserveren:  Bioscoopprogramma

Over Cinema Floralis Lisse

In juni 2015 is de bioscoopexploitant gestart met filmvertoningen in Floralis als 'Cinema Floralis'. Sindsdien wordt wekelijks een nieuw filmprogramma aangeboden met de allernieuwste films voor verschillend publiek. Zo is de woensdagmiddag kinderfilmmiddag, de donderdagmiddag Cinema Plus, de zondagmiddag Cinematinee en wordt woensdag tot en met zondag een gevarieerd programma gebracht van kinderfilms, tot blockbusters en ontroerende drama's. Iedere maandag is het nieuwe bioscoopprogramma voor de volgende week bekend. 

Voorstellingen
Tickets zijn zowel op deze website als aan de kassa te koop, met mogelijkheid tot het selecteren van de beste plaatsen. 

De bioscoop vertoont films van woensdag tot en met zondag en tijdens schoolvakanties ook op maandag- en dinsdagmiddag. Voor de reguliere openingstijden verwijzen wij u door naar Contact.

De films worden vertoond in de 'Mijnzaal', die als zowel bioscoopzaal als theaterzaal kan dienen. In de 'Mijnzaal' hebben alle 251 stoelen goed zicht en riante beenruimte. Voor de bioscoop is een speciaal Cinema Surround System aangebracht. Ook is er een Assistive Sound slechthorenden systeem verkrijgbaar bij de kassa. Mocht u de zaal met de lift willen betreden, vraag dan assistentie bij de kassa. Daarnaast is het mogelijk om speciale rolstoelplaatsen te reserveren.

Prijzen
Reguliere prijzen:
Normaal ticket                  € 10,00
65+ ticket                        €   9,00
Familiefilm                        €   7,50
Cinema Plus                      €   7,00 incl. kopje koffie met cake voor aanvang

Toeslagen:
Lange film (150 min)      € 1,50 toeslag
Online tickets                 € 0,50 transactiekosten per betaling

Meer informatie
Klik onder het tabblad 'Bioscoop' in het keuzemenu voor informatie over de voorstellingen. De tickets zijn hier online te koop. Wilt u uw film met een etentje combineren? Neem dan contact op met het inpandige Grand Cafe Cineac. Zij zorgen dat uw gerecht op tijd wordt geserveerd. Via Facebook en deze website houden wij u ook graag op de hoogte van speciale events, zoals Prosecco Premières, Ladies Nights en aanbiedingen.

Tot ziens in Floralis!