Grand Café Cineac

Grand Café Cineac: het gezellige en sfeervolle Grand Café in Floralis waar u niet alleen heerlijk kunt eten of borrelen, maar ook een combinatie kunt maken met een mooie film- of theatervoorstelling. Het Grand Café heeft een eigen website, waar u informatie kunt vinden over de menu's, arrangementen en reserveringsopties: www.cineaclisse.nl

Grand Café Cineac Lisse heeft voor u 3 verschillende mogelijkheden om te genieten van onze overheerlijke tapasmenu’s! Maak graag uw keuze uit lekker onbeperkt tapas eten in het restaurant, de tapasplaat op het terras of gewoon de tapasplaat afhalen voor thuis.    

Tapas aan Tafel (restaurant)

Het restaurant Grand Café Cineac Lisse is helaas gesloten.  In het restaurant kunt u onbeperkt tapas eten voor Euro 27,50 per persoon. Ook is er een nieuwe tapaskaart en hebben wij Heineken 0.0 op de tap voor nog meer beleving.

Tapas op het Terras (terras)

Bij mooi weer is ons zonnige terras vanaf 17:00 uur geopend. Ook daar bestaat de mogelijkheid om een hapje te eten, namelijk onze inmiddels befaamde tapasplaat voor 20 euro per persoon.

Tapas voor Thuis (afhalen)

Het is mogelijk om Tapas voor Thuis af te halen! Lekker uit eten onder eigen dak, dat kan met de tapasplaat van Grand Café Cineac! Euro 32,50 voor twee personen. Dit kan van donderdag t/m zondag en afhalen kan op de gereserveerde dag van 17:00 tot 20:00 uur.

 

Voor binnen in het restaurant en afhalen graag telefonisch reserveren via 0252 – 83 03 93.

Bezig met laden