Ouder&Peuterdans

 

Het is zaterdagmorgen…..een gezellige familiedag!

Wat is er dan leuker om als ouders samen met jouw peuter te komen dansen en te bewegen op muziek! Bij MLX Musical & Dance is het niet vreemd dat beide ouders en broertjes en zusjes allemaal gezellig meedoen, ook komen regelmatig de opa en oma’s kijken!

En wat doen we dan allemaal zoal? We beginnen altijd in een gezellige kring met de welkomsbuiging, we doen dansjes in de kring, door de zaal, voor de spiegel, met lintjes en attributen, maken treintjes en figuren en doen verhaaltjes van bekende figuren en populaire liedjes zoals Maja de Bij, Frozen, Kinderen voor Kinderen en Vaiana. Er is veel ruimte voor eigen fantasie en vrij bewegen, maar de kinderen leren ook te dansen met elkaar en met de ouders. Een heerlijke start van het weekend!

Vanaf zaterdag 4 januari starten wij met een cursus van 12 lessen op de zaterdagmorgen. Vanaf 1,5 tot en met 4 jaar ben je van harte welkom om samen met 1 of beide ouders te komen dansen.

*Lessen - De lessen duren 45 minuten en worden op zaterdag gegeven van 11:15-12:00 uur op de leslocatie Floralis in Lisse. Wij hebben een prachtige danszaal met spiegels en een kleedkamer ter beschikking op de 1e etage.

*Aanvang & duur cursus – Op zaterdag 4 januari 2020 starten wij met een nieuwe cursus! V

Vervolgens zijn er dan nog lessen op 11, 18 en 25 januari en 1, 8, 15 en 22 februari en 7, 14, 21 en 28 maart. Op zaterdag 4 april zijn wij weer uitgenodigd voor de Peutermarkt en sluiten we de cursus af.

 *Kosten - De kosten van deze cursus bedragen 72,00 euro per kind (ouders komen gezellig mee). Dit bedrag kan contant in de les betaald worden of overgemaakt worden op:

Rekeningnr IBAN NL30 RABO 0111 5866 66, t.n.v. St. MLX Musical & Dance te Lisse
Graag onder vermelding van naam en les. Vragen of meer info via info@mlxmusical.nl.

 

Bezig met laden