Sponsor worden van Stichting Theater Floralis

In tegenstelling tot veel theaters en culturele instellingen krijgt deze stichting geen structurele subsidies. De manier om de voorstellingen te financieren is d.m.v. kaartverkoop, financiële ondersteuning door sponsoren, adopteren van voorstellingen door sponsoren en het aanvragen / verkrijgen van gelden uit fondsen zoals het Ondernemersfonds Lisse en het Culturele Fonds Lisse. 

Theater Floralis is er voor iedereen. Daarom willen zij hun entreeprijzen laag houden. De meeste voorstellingen kunt u al bijwonen voor 20 euro. Om de prijzen ook op lange termijn aantrekkelijk te houden, hebben zij uw steun nodig.

Word Vriend!
U kunt als bedrijf, organisatie of particulier bijdragen aan een goede fundering voor deze voorstellingen, zodat de stichting kan blijven bestaan én groeien. Als Vriend ontvangt u voor € 500 per jaar negen toegangskaarten voor een voorstelling naar keuze en u wordt vermeld op de website. De voorstellingen zijn inclusief pauzedrankje en worden traditioneel afgesloten met bitterballen en een meet&greet met de artiesten.

Structurele sponsors
Ook wordt Stichting Theater Floralis gesponsord door verschillende ondernemingen. Zij zijn hen enorm dankbaar:

    twinpharma     ondernemersfonds_Lisse_logo_klein  niestadt                  

 

 

Contact
Wordt u Sponsor of Vriend van Stichting Theater Floralis of wilt u er meer over weten? Neem contact op met Frank Schermer Voest 0622980492 of Marc van Brug 0612795231.